da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Fornyet samarbejde om sundhed

Published on 1. oktober 2015

Fornyet samarbejde om sundhed

I dag, den 1. oktober, har CSR Greenlands formand Brian Buus Pedersen og naalakkersuisoq for Sundhed, Doris Jakobsen, underskrevet partnerskabsaftale på sundhedsområdet. Aftalen er en forlængelse af det eksisterende samarbejde, hvor virksomhederne og det offentlige ved fælles hjælp arbejder med at udbrede sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladserne. Det handler om indsatser for en sundere kost i kantinerne, mere fysisk aktivitet og sund livsstil i det hele taget. 

Hidtil har partnerskabet mellem CSR Greenland og departementet blandt andet resulteret i inspirationskatalog til virksomhederne om strategisk sundhedsledelse, foredrag med Chris MacDonald om motivation og fysisk aktivitet på arbejdspladserne, rygestopinstruktørkursus m.m.

- For CSR Greenlands medlemmer er sundhed på arbejdspladserne et naturligt indsatsområde, og mange af den grønlandske virksomheder har allerede fx kostpolitik, motionsordninger og lignende. Sunde medarbejdere har færre sygedage og har mere overskud i hverdagen - det er til gavn for både de enkelte ansatte, for virksomhederne og for samfundet. Derfor giver det god mening at arbejde tæt sammen, også med det offentlige, om at holde fokus på sund livsstil, siger Brian Buus Pedersen.

Du kan læse mere om underskrivelsen her.

Comments (0)Number of views (2921)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud