da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

TIMI ASIMI Task Force – unge klar til arbejde

Published on 30. juni 2015

TIMI ASIMI Task Force – unge klar til arbejde

Det handler om at tage samfundsansvar, og tage vare på naturen. Gennem fire år har 135 unge været igennem ungdomsprogrammet TIMI ASIMI. Blandt disse unge er der altid en TIMI ASIMI ånd og frivillighed, som gør, at de med superkort varsel stiller op til forskellige arbejdsopgaver. Det er TIMI ASIMI Task Force.

 

Da Nuuk Imeq med en dags varsel kontaktede TIMI ASIMI, var ti unge klar til en hurtig rengøringsopgave på tapperiets store arealer. Resultatet af dette rengøringsprojekt var ikke til at tage fejl af. Der var masser af affald og over 40 fyldte sorte sække.

 

Belønningen var naturligvis at mødes med vennerne, morgenmad og frokost i Nuuk Imeq, og ikke mindst fri sodavand.

 

Nuuk Imeq har gennem tre år sponsoreret TIMI ASIMI og støttet projektet økonomisk, og har gennem samarbejdet skabt en tilbagevendende rengøringsdag til glæde for de unge og for Nuuk Imeq.

 

De unge kommer gerne tilbage til nye samfundsopgaver og rengøringsprojekter. Og hvis der er andre virksomheder der har brug for en hurtig rengøring omkring arealerne kan man kontakte TIMI ASIMI.

 

TIMI ASIMI arbejder videre med at planlægge rengøre strækningen mellem Kapisillit og Itinnera samt bunden af Ameralik denne sommer. Air Greenland, Nuuk Imeq, Royal Greenland, Pisiffik og Brugseni har på nuværende tidspunkt meldt sig som sponsorer til projektet, men der er plads til flere sponsorer, og interesserede kan henvende sig til projektets leder Kim Godtfredsen, 48 52 33.

Comments (0)Number of views (5882)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud