da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Øget socialt engagement i GrønlandsBANKEN

Published on 10. april 2015

Øget socialt engagement i GrønlandsBANKEN

I den netop offentliggjorte CSR-redegørelse fra GrønlandsBANKEN kan man læse, hvordan bankens medarbejdere i løbet af 2014 ikke kun har arbejdet dedikeret med at udvikle forretningen, men også med at tage deres del af samfundsansvaret.

 

CSR-redegørelsen afslører blandt andet en markant øget aktivitet blandt de mange medarbejdere, der giver en hjælpende hånd til grønlandske foreninger og projekter med bankens frivilligtimer i ryggen. Sidste år nåede GrønlandsBANKEN nemlig op på at bruge 114 % af de målsatte 1.068 timer, hvilket svarer til i alt 1.227,2 timer.

 

- GrønlandsBANKENs hjælpende hænder lægger rigtig mange timers socialt og frivilligt knofedt i samfundsgavnlige foreninger og projekter. I CSR Greenland har vi for eksempel haft glæden af, at banken deltager i de årlige Saligaatsoq Oprydningsdage i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Jeg føler mig ganske overbevist om, at bankens hjælpende hænder på en tilsvarende måde gør en stor forskel i foreninger som for eksempel Natteravnene og Røde Kors og under de årlige landsindsamlinger, vurderer CSR Greenlands formand, Brian Buus Pedersen.

 

Ud over det målbart øgede sociale og frivillige engagement giver CSR-redegørelsen flere konkrete eksempler på bankens arbejde med samfundsansvar (Corporate Social Responsibility). 2014 var for eksempel året, hvor GrønlandsBANKEN lancerede den nye e-learning-platform Qassit.gl, deltog i forsknings- og sundhedsprojektet Take a Stand, intensiverede miljøindsatsen og udarbejdede og implementerede nye politikker som et led i arbejdet med antikorruption.  

Comments (0)Number of views (3130)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud