da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Renere miljø betaler sig

Published on 19. april 2015

Renere miljø betaler sig

En millionbesparelse på elregningen, banklån til miljøforbedringer, udnyttelse af solenergi, smartere flyvning og mindre tallerkner i kantinen. Det er blot nogle af resultaterne og indsatserne i det første år af det treårige, strategiske miljøprojekt ”Clean Greenland – Green Companies”, som er et samarbejde mellem Verdensnaturfonden WWF og syv af CSR Greenlands medlemsvirksomheder.

Det kan du læse om i magasinet ”På vej mod et mere rent Grønland”, der er på vej i trykken nu. Det findes dog allerede i en elektronisk udgave, som du kan finde på hjemmesiden her, under fanebladet ”Inspiration” og siden ”Vi skriver”. Du kan også se det her.

Magasinet indeholder blandt andet en række artikler om det arbejde, de deltagende virksomheder har gennemført i det første år af projektet, der er artikler om værdien ved at løfte i flok til gavn for miljøet og bundlinjen, og om at også verdens førende virksomheder tager miljøansvar.

Comments (0)Number of views (3054)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud