da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Uddannelse: Pilotprojektet VIS-SIV er afsluttet

Published on 28. juni 2017

Uddannelse: Pilotprojektet VIS-SIV er afsluttet

Sommerferien meldte afslutningen på skoleprojektet

'Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne' hedder det pilotprojekt, som CSR Greenland gennem to år har kørt i tæt samarbejde med virksomheder og skoler i Sisimiut, Aasiaat og Paamiut. Projektets aktive fase er slut ved sommerferiens start og evaluering og planlægning af de videre forløb er allerede godt i gang i CSR Greenland. Således søger vi pt. en projektleder til at indsamle data, idéer og ønsker fra folkeskolen til, hvordan de ser et fremtidigt samarbejde mellem folkeskolen og erhvervslivet kan fortsætte med udgangspunkt i gode såvel som dårlige erfaringer fra pilotprojektet. Det håndgribelige resultat er, at vi ved årsskiftet kan tilbyde alle kommuner, skoler og erhvervslivet en meget udførligt beskrevet guide til, hvordan de kan inspirere og motivere unge på ældste trinet i folkeskolen til at tage en uddannelse efter folkeskolens afgangseksamen gennem fælles aktiviteter.

 

Qeqqata Kommunia viderefører projektet allerede i indeværende år på kommunens skoler og Kommuneqarfik Sermersooq arbejder ligeledes på at integrere det i sektorplanen for området således, at kommunens skoler og erhvervslivet allerede fra skoleåret 2018/2019 kan indgå i samarbejder og gennemføre aktiviteter for alle elever på ældste trinet. 

Comments (0)Number of views (1693)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud