da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

CSR Greenland søger projektleder

Published on 15. juni 2017

CSR Greenland søger projektleder

Relationer, interviews, analyser, ny viden og metoder samt udarbejdelsen af en gennemtænkt og inspirerende guide til folkeskole og erhvervsliv - det bliver din opgave.

CSR Greenland søger projektleder -  Pilersaarusiornermut pisortaq - Sulisussarsiorneq Kalaallisut uani takuuk

Er du den projektleder, som kan være med til at inspirere flere af folkeskolens afgangselever til at tage en uddannelse? Har du erfaring med at skabe netværk på tværs af sektorer og motivere dine samarbejdspartnere?

 

Opgaver

Du får ansvaret for projektledelsen af ’VI SES! – Vores Interaktive Skole Erhverv Samarbejde’.  Målet med projektet er udarbejdelsen af en gennemtænkt og inspirerende guide til folkeskole og erhvervsliv til styrkelse af deres samarbejde om at inspirere og motivere flere af folkeskolens afgangselever til at tage en uddannelse efter folkeskolens afgangseksamen. Projektet bygger på erfaringerne fra pilotprojektet ’Virksomhederne ud I Skolen – Skolen ud I Virksomhederne’.

 

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse og projektledelseserfaring. Du har kendskab til/interesse for, hvordan folkeskolen og virksomhederne gensidigt kan inspirere flere unge i uddannelse, og det er en klar fordel, at du er dobbeltsproget KAL/DA. Du er stærk til at opbygge relationer, og du evner at indsamle, strukturere og bringe ny viden, vinkler og metoder i spil på baggrund af skolernes og erhvervslivets ideer og ønsker. Du har et stærkt nærvær og kan forene de små nyttige informationer til et helhedsbillede. Du arbejder selvstændigt, er struktureret og følger opgaverne helt til dørs.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset til ultimo december 2017 med mulighed for forlængelse såfremt finansiering til det efterfølgende projekt findes. Den ugentlige arbejdstid er 40 t. og der må påregnes megen rejseaktivitet i hele Grønland. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Ansættelse snarest muligt.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af CSR Greenlands sekretariat, hvor vi arbejder med at sikre en bæredygtig udvikling i Grønland – både økonomisk, socialt og miljømæssigt gennem varierende aktiviteter for netværkets medlemmer og gennem partnerskaber og samarbejder med offentlige myndigheder, frivillige foreninger og nationale/internationale organisationer. CSR Greenlands sekretariat består af en kommunikations- og projektmedarbejder, sekretariatschefen og en studentermedhjælp. Vi holder til i Nuuk og du vil indgå i et kontorfælleskab med 10 andre kolleger. Du referer til sekretariatschefen. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til sekretariatschef Lotte Frank Kirkegaard på lotte.kirkegaard@csr.gl eller pr. tlf. +299 562529.

 

Send ansøgning mrk. 'Projektleder' med relevante bilag til lotte.kirkegaard@csr.gl senest torsdag den 13.7.2017

 

Comments (0)Number of views (2032)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud