da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Hotel Sisimiut, Anette Lings

Published on 6. juni 2017

Hotel Sisimiut, Anette Lings

Nyt medlem og bestyrelsesmedlem

I starten af året meldte Hotel Sisimiut sig ind i CSR Greenland. Under dette års generalforsamling blev  Anette Lings, direktør i Hotel Sisimiut, valgt ind som den 10. bestyrelsesmedlem af CSR Greenland. Vi er meget glad for at, kunne sige velkommen til hende også.

 

"Hotel Sisimiut består af 40 værelser, 8 hotellejligheder, en incoming/udflugtsafdeling, en kursusafdeling, en restaurant og bar."  - www.hotelsisimiut.com.


"Medarbejderne er fundamentet for en forretning som Hotel Sisimiut. Selvom rigtigt mange ting kan digitaliseres og automatiseres, er det menneskelige overblik og nærhed nerven i vores hverdag.

Vi hylder forskelligheden og prioriterer kollegaernes 
tillid og trivsel højt. Det betyder at vi stiller krav til engagement og ordentlighed. Samtidighed har vi den holdning, at indstilling og personlighed topper faglighed. Faglighed kan vi lærer hinanden – og personlighed giver vi hinanden.

Det har skabt en 
rummelig arbejdsplads med plads til elever, praktikanter, sårbare i job, ufaglærte, en farverig buket af nationalitetet, faglærte  og alle os midt imellem."
 - www.hotelsisimiut.com

Læs mere om Hotel Sisimiut her.

Comments (0)Number of views (1854)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud