da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Højt kvalitet af læring og inspirerende undervisere

Published on 17. maj 2017

Højt kvalitet af læring og inspirerende undervisere

Alan AtKisson og Lotte Frank Kirkegaard

Alan AtKisson er en kendt forfatter, konsulent, taler og skribent, han er også musiker - og bruger musikken til at engagere folk i bæredygtighed. Alan underviste om verdensmålene og andre internationale principper – ved hjælp af den internationale dagsorden for innovation og inspiration.

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Alan siden sidste år, og han er ret unik i sit virke og sin adgang til globale beslutningstagere. Jeg har foreslået at han kom efter at have læst hans seneste bog, Parachuting Cats into Borneo, som handler om hvordan man skaber forandringer på samfundsniveau. Alan har et interessant perspektiv som kombinere change management og bæredygtighed.” - Anne Mette Christiansen, ekstern konsulent i CSR Greenland og afholder af kurset ”CSR & Sustainability Leader 2017”

Lotte Frank Kirkegaard er sekretariatschef i CSR Greenland og underviste de kommende CSR and Sustainability Leaders i tværsektorielle partnerskaber. 

Alan AtKisson

Hjemmeside (https://alanatkisson.com/)

TED Talk: https://www.youtube.com/watch?v=ZR1Dn1HdSpA

Comments (0)Number of views (1490)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud