da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Netværksmøde. Uddannelse

Published on 8. maj 2017

Netværksmøde. Uddannelse

Skoleforvaltningen i Kommuneqarfik Sermersooq og CSR Greenland inviterer til dialogmøde

 

I 2014 var tallet af unge, der gik direkte videre i en ungdomsuddannelse eller tilsvarende lige under 15%. CSR Greenland vil gerne opfordre medlemmerne til at deltage i dette møde og være med til at arbejde for, at vi kan få det tal til at stige markant inden for de næste år. SÅ - kom til dialog møde om, hvordan det bedst kan gøres.

Kommuneqarfik Sermersooq ønsker at inkorporere CSR Greenlands projekt 'Virksomhederne ud i skolen - skolen ud i virksomhederne' i sektorplanen for kommunen. For at det skal lykkes, er Kommunen meget afhængige af erhvervslivets opbakning til de tværgående aktiviteter. Kommuneqarfik Sermersooq og CSR Greenland inviterer derfor til dialogmøde om, hvordan virksomhederne og skolerne kan udvikle et varigt samarbejde, der kan understøtte, at flere unge i folkeskolen vælger en uddannelse efter folkeskolens afgangseksamen.

Formålet med dagen er, at skolevejledere, virksomheder og skoleafdelingen møder hinanden og drøfter, hvordan samarbejdet kan udformes, struktureres og, hvordan vi konkret kan bruge hinanden.

Indledningsvis vil CSR G og skoleafdelingen give et kort oplæg med præsentation af de nuværende aktiviteter og erfaringer fra pilotprojektet ’Virksomhederne ud i skolen – skolen ud i virksomhederne’. Efterfølgende præsenterer skoleafdelingen de tanker, de har gjort sig for samarbejdet - hvordan det kan udformes og struktureres. Derefter vil der være mulighed for, at virksomheder og skolevejledere drøfter, hvilket indehold de forestiller sig, der kan være i samarbejdet, hvad de kan forvente af hinanden og hvordan samarbejdet kan gennemføres.

INVITER gerne relevante kolleger også. I tilmelder jer ved at skrive til lotte.kirkegaard@csr.gl

 

 

 

Comments (0)Number of views (1667)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud