da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Netværksmøde. Sundhed

Published on 27. april 2017

Netværksmøde. Sundhed

Informationsmøde om sundhedsprojektet 'Trivsel og sundhed på arbejde'

Årets fjerde netværksmøde handler om sundhed. Departement for Sundhed, GIF og CSR Greenland vil i fællesskab bidrage til at hæve folkesundheden. Vi har udviklet et projekt, som tager udgangspunkt i et ’Sundhedsambassadør-kursus’  og skabelsen af ’Sunde Netværk’ i og mellem de deltagende virksomheder. Øget viden og aktive netværk skal være med til at understøtte den enkelte virksomhed i at fastholde indsatsen for en sundere hverdag med god trivsel på arbejdspladsen.

 

Vi inviterer derfor til informationsmøde om vores tanker for det fremtidige projekt og til præsentation af det konkrete sundhedsambassadør-kursus, hvoraf vi forventer at afvikle det første i Nuuk til september 2017.

 

Vi bygger selvfølgelig videre på det arbejde vi tidligere har lavet i CSR Greenland regi. På sundhedsworkshoppen, hvor vi præsenterede online-kataloget ’Strategisk sundhedsledelse – et inspirationskatalog til grønlandske virksomheder’ var den mest gennemgående  tilbagemelding, at I ønskede noget mere konkret at arbejde med, nogle ’plug-and-play’-løsninger, som var lettilgængelige i hverdagen. Det ønske har vi arbejdet videre med og en mere konkret konceptualisering af sundhedsarbejdet bliver en del af selve kurset og netværkets formål.

 

Vi håber, at dette falder inden for jeres behov og, at I vil komme til informationsmøde og høre mere om, hvordan det kan være relevant for jer hver især.

 

Mange hilsner på vegne af projektgruppen - Carsten og Aviaaja (GIF), Uiloq (Departement for Sundhed), Trine (Dansk Firma Idræts Forbund) og Lotte (CSR Greenland)

Comments (0)Number of views (2011)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud