da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Generalforsamling 2017 bød på flere indlæg

Published on 22. marts 2017

Generalforsamling 2017 bød på flere indlæg

Kommuneqarfik Sermersooq til erhvervslivet: hjælp os med at inspire de unge til at tage en uddannelse

Formand for CSR Greenland Brian Buus Pedersen indledte generalforsamlingen med ”Bestyrelsens beretning” og ca. 25 fremmødte blev ført gennem generalforsamlingen med godkendelse af regnskab, budget osv. De tre bestyrelsesmedlemmer, som var på valg blev genvalgt og derudover er det os en glæde at sige velkommen til det tiende medlem i bestyrelsen Annette Lings, Hotel Sisimiut.

Efter generalforsamlingen var der tre temaer på programmet:
Hjælp os med at inspirere de unge til at tage en uddannelse
Skole- og dagtilbudschef i Kommuneqarfik Sermersooq Jesper Madsen kom og fortalte om, hvordan kommunen gerne vil bruge CSR Greenlands projekt VIS-SIV på alle skoler i hele kommunen og, hvordan et samarbejde med erhvervslivet kan få flere unge til at tage en uddannelse. Jesper forklarede virkeligheden i dag - at mange af eleverne ikke har viden om og adgang til erhvervslivet. De unge vælger en uddannelse, de kender fra deres eget omgivende miljø. Kommunen ønsker at bryde denne mønstre. Ved at erhvervslivet bliver en naturlig del af de unges undervisning via besøg i og fra erhvervslivet, bliver børnene også i stand til selv at se et større univers af uddannelsesmuligheder og, at det er vejen frem til erhvervslivet. Jesper rækker hånden ud til erhvervslivet, og beder virksomhederne være med til at realisere integrationen af VIS-SIV projektet i sektorplanen.

CSR Greenland 2020 – For et bæredygtigt Samfund
Sekretariatsleder i CSR Greenland Lotte Frank Kirkegaard præsenterede strategien ”CSR Greenland 2020 – For et bæredygtigt Samfund”. De strategiske mål indenfor uddannelse, miljø, sundhed og ansvarlige indkøb blev forklaret og koblet til ”Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling” - de 17 SDG’er, som er den overordnede ramme for CSR Greenlands arbejde. Under generalforsamlingen kunne deltagerne bladre i "CSR Greenland Årsrapport 2016”, hvor aktiviteterne i 2016 er blevet fortalt via citater og kilder, som har været en del af aktiviteterne.

Et Cirkulært Grønland
Næstformand i CSR Greenland og direktør i GrønlandsBANKEN Martin Kviesgaard præsenterede vores arbejde med at udvikle et koncept for 'Et cirkulært Grønland', som er overskriften for vores indsats på miljøområdet.

Comments (0)Number of views (1447)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud