da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Netværksmøde. Sundhed og trivsel på programmet

Published on 22. marts 2017

Netværksmøde. Sundhed og trivsel på programmet

Mobning kan være en årsag til store trivselsproblemer og fravær fra arbejdspladsen

CR Greenland havde inviteret til netværksmøde for at tale om, Hvordan vi i fællesskab kan bidrage til at hæve folkesundheden. CSR Greenland, Grønlands Idrætsforbund og Departement for Sundhed har lavet et partnerskab for at udvikle et projekt til private såvel som offentlige virksomheder, der kan være med til at skabe trivsel på arbejdspladsen, nedsætte sygefravær og styrke folkesundheden. Peqqik/Sana og Dansk Firma Idrætsforbund er vores faglige sparringspartnere.

I den forbindelse spurgte vi vores medlemmer;
Hvilke sygdoms-/trivselsproblemer er de ’tungeste’?
Hvordan ville I gerne arbejde med sundhed/trivsel i jeres virksomhed, hvis I fik frit valg på alle hylder?
Hvilke elementer skal være med i et projekt, for at det giver værdi for jer?
Har I nogle gode erfaringer at dele?
Det kom frem, at en af de største årsager til sygefravær og mistrivsel på jobbet kan være mobning, og der var bred enighed om, at et projekt bør indeholde elementer for at skabe et bedre fællesskab. Brugsenis hovedkontor har haft stor succes med at lave aktive konkurrencer og røre sig mere i hverdagen. Det har givet et godt sammenhold, fællesskab og trivsel blandt medarbejdere og ledere. Irene og Winnie er sundhedsambassadører i Brugseni og på mødet fortalte de om deres erfaringer med at skabe trivsel og sundhed på Brugsenis hovedkontor i Nuuk.

Medlemmernes input fra mødet indgår i det videre arbejde med at udvikle et projekt for sundhed, som private såvel som offentlgie virksomheder kan deltage i.

Comments (0)Number of views (4370)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud