da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

NYT medlem! Levnedsmiddelskole med stor fokus på CSR

Published on 13. februar 2017

NYT medlem! Levnedsmiddelskole med stor fokus på CSR

Poul Nørris Christensen, forstander i Inuili fortæller om deres CSR og indmelding til CSR Greenland

Vi har haft meget fokus på CSR, siden jeg tiltrådte. Bestyrelsen har også stort fokus på, at vi udøver så meget CSR i hverdagen som overhovedet muligt indenfor alle områder. Det er blandt andet også vigtigt, at det bliver implementeret i bevidstheden hos eleven. Det er meget vigtigt for os, at de forstår, hvad CSR er, og hvad det kan være med til at udvikle både i hverdagen og i hjemmet for eksempel.

Vi har hovedsageligt fokus på madspild i hverdagen, netop fordi vi er en uddannelsesinstitution, som arbejder meget med levnedsmiddel. Vi har produkter og restprodukter, som vi arbejder med i hverdagen, og vi kan have store udfordringer med at få det optimeret. Vi har selvfølgelig også fokus på, hvordan vi gennem CSR både lokalt som nationalt kan medvirke til at gøre hverdagen mere spændende og gøre mere nytte vores lokalsamfund, for vores elever, praktikpladser, samarbejdspartnere og landet generelt.

Medlemskab

CSR Greenlands arbejde betyder for os, at vi vil indgå i bevidsthedgørelsen af CSR i netværkssamarbejder og udvikling af CSR. Vi skal have udviklet vores CSR på alle områder, og vi skal have gode samarbejds- og sparringspartnere - et godt netværk. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at vi er del af CSR Greenland, som har en række medlemmer under sig, som vi kan drage fordel af og være med til at inspirere.

Vi forventer med medlemskabet en optimering af vores CSR indsats, fordi vi har en lang række spændende områder, som vi mener, CSR Greenland og deres netværk kan være med til at udvikle og systematisere. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde, hvor vi kan være med til at udvikle, ikke bare på landsplan og måske multinationalt.

Comments (0)Number of views (1811)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud