da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

NYT medlem! Permagreen melder sig ind igen

Published on 10. februar 2017

NYT medlem! Permagreen melder sig ind igen

Vivian Mørch Simonsen fortæller om CSR i Permagreen

Permagreen mener, at CSR Greenlands arbejde er vigtigt for samfundsudviklingen, i forhold til eksempelvis fokus på miljøet, arbejdet med socialområdet samt sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

CSR Greenland har formået at markere sig i Grønland i forhold samfundsdebatten omkring miljøet og arbejdet med socialområdet.

Permagreen arbejder i forvejen med CSR på rigtig mange områder. Vi har et stort fokus på uddannelse af lærlinge, hvor vi har mere end 10 % under uddannelse. Vi kigger hele tiden på kreative løsninger for at fastholde lærlinge. Vi har eksempelvis måttet nedjustere lærlingeområdet i Narsaq pga. faldende byggeaktivitet. Her har vi så arbejdet på, at tilbyde lærlingene en praktikplads for eksempel i Qaqortoq eller Nuuk i stedet.

I forhold til at CSR Greenland har indgået et partnerskab med Sermersooq, med fokus på bl.a. Indkøb og udbud samt uddannelse og kompeten­ceudvikling, vil Permagreen gerne støtte op om. Med vores medlemskab regner vi desuden med at skabe mere fokus internt i virksomheden ved bl.a. at få udviklet vores kompetencer inden for CSR.

Vi ser frem til et spændende år med større fokus på bæredygtighed indenfor eksempelvis ansvarlig Indkøb og så arbejdet med Nuuks nye hovedstadsstrategi.

Permagreen har tidligere været medlem af CSR Greenland og er med igen fra 2017.

Comments (0)Number of views (3895)

Author: CSR Greenland

Categories: Dansk, Greenladic

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud