da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

De hilser på os på gaden

Published on 20. december 2016

De hilser på os på gaden

Gang i virksomhedsbesøg i Aasiaat

Godt gang i virksomhedsbesøgene
Det er lykkedes lærerne for de tre deltagende klasser i projektet 'Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne' i Aasiaat, Mona-Lisa Rafaelsen, Mamarut Amassen og Victoria Rafelsen, at finde tid til en lang række virksomhedsbesøg i november og december måned, og med hjælp fra virksomhederne har de gennemført besøg blandt andre hos Sundhedsvæsnet, KJ Greenland, Pisiffik, Telepost, Pilersuisoq, Stark, Aasiaat Olie og Polar Oil. Tak til både lærere og virksomheder for den indsats.

”Nu hilser de på os på gaden”
Rina Reimar Madsen (Aasiaat Olie) og Gustav Petersen (Air Greenland) har besøgt klasserne inden rækken af virksomhedsbesøg skulle starte og fortæller om deres besøg: "Under vores besøg i 8. klasserne fortalte vi dem om, hvad ansvar er og, hvad konsekvenserne er, hvis man ikke opfører sig pænt. Vi fortalte om, at projektet er en fælles opgave vi har og, at det er meget nemmere når vi kender hinanden, så kan vi være opmærksomme på hinanden. Vi sagde, at de skulle tage sig sammen enkeltvis og løfte opgaven som et hold. Det har vi fået god respons på - når vi møder dem på gaden snakker de og fortæller om, hvor de har været på besøg, og hvor spændende det har været”.

VIS-SIV projektet (Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne) er et pilotprojekt startet af CSR Greenland med det formål at inspirere og motivere 8.-10. klasserne til at tage en uddannelse efter folkeskolens afgangsprøve gennem et styrket samarbejde mellem skoler og virksomheder.

Comments (0)Number of views (3542)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags: Gammeqarfik, VIS-SIV

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud