da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Nyt CSR-lederkursus

Published on 16. januar 2017

Nyt CSR-lederkursus

12½ undervisningsdage fordelt over lidt mere end et halvt år med både akademiske og mere praktisk orienterede undervisere såvel spændende gæsteforelæsere fra ind- og udland. Der er desuden en studietur til Danmark i maj for at møde nogle af de bedste danske virksomheder på CSR-området. Det er indholdet i en ny og ambitiøs CSR-uddannelse, som starter i marts 2017.

 

For et par år siden blev en lignende uddannelse – CSR Practitioner – gennemført med undervisningsforløb i Nuuk, Reykjavik og København. Dengang var der 20 kursister, som fik en stærk viden om CSR i Grønland. Nu er underviserne klar til en ny runde under overskriften ”CSR and Sustainability Leader 2017”.

 

Undervisningen vil have fokus på en kombination af internationale tendenser, akademisk viden, praktisk erfaring og ikke mindst den grønlandske kontekst. Den generelle opmærksomhed på CSR og bæredygtighed er bestemt ikke blevet mindre siden sidste kursus - snarere tværtimod - men agendaen har selvfølgelig udviklet sig, så vi har en række nye temaer med i kurset denne gang.

 

Formålet med kurset er at gøre deltagerne til CSR & Sustainability Leader, som kan lede og guide din organisation i CSR arbejdet. Deltagerne får baggrundsviden, masser af redskaber og konkrete input til deres egen situation, som de kan tage direkte med tilbage til deres arbejdsplads og arbejde videre med. På den måde får virksomheden en kick-start på CSR arbejdet og stærke interne ressourcer som har styr på CSR arbejdet. Kurset afsluttes med en opgave, som hjælper organisationen videre med CSR arbejdet. 

 

Bag den nye uddannelse står den nordiske nonprofit-organisation Responsible Business Collective, som blandt andre tæller Anne Mette Christiansen og Thomas Trier Hansen, begge kendt fra mange lignende sammenhænge i Grønland. Ud over de to er underviserne blandt andre professor i ”responsible business” Andreas Rasche fra Copenhagen Business School (CBS), Mette Morsing der er leder af CBS’s CSR-afdeling og konsulent Birgitte Mogensen, der har mere end 25 års erfaring på bæredygtighedsområdet.

 

Undervisningen vil foregå på dansk og engelsk, og de 12½ dage vil blive fordelt seks sessioner af to dage, der vil være en studietur til Danmark i maj, og resten foregår i Nuuk.

 

Comments (0)Number of views (4067)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud