da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Nordisk CSR-netværk nu også åbent for små virksomheder

Published on 20. oktober 2016

Nordisk CSR-netværk nu også åbent for små virksomheder

Flere tusinde virksomheder på verdensplan har gennem de seneste år tilsluttet sig FN's Global Compact, der bygger på ti principper om menneske- og arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Det gælder også en række grønlandske virksomheder, som for de flestes vedkommende også har meldt sig ind i Global Compacts nordiske netværk. Det er dette netværk, der hvert halve år holder fælles nordiske møder på skift mellem landene, hvor der bliver holdt oplæg om nye trends, værktøjer og ikke mindst erfaringsudveksling mellem virksomhederne om deres arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Det er et krav for tilslutning til FNs Global Compact, at en virksomhed har over ti medarbejdere, men på det nyligt afholdte møde i det nordiske netværk blev det besluttet at åbne netværket for de mindste virksomheder, selv om disse ikke kan være officielt tilsluttet Global Compact.

For en betaling på 650 Euro om året kan de små virksomheder være med i det nordiske netværk og derigennem få adgang til ekspertviden, erfaringsudveksling og ikke mindst deltage gratis i de halvårlige møder i netværket.

Comments (0)Number of views (2760)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud