da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Journalist blogger om CSR i Grønland

Published on 20. oktober 2016

Journalist blogger om CSR i Grønland

Den danske journalist Jens Møller, der har et stort kendskab til Grønland, har netop offentliggjort en række artikler om CSR i Grønland på sin blog www.sos-kom.dk. 

Artiklerne handler om det store arbejde, det grønlandske erhvervsliv gør på samfundsansvarsområdet, og Jens Møller fortæller blandt andet om Mælkebøtten, der i høj grad modtager både donationer, materialer og medarbejder-tid fra de lokale virksomheder i Nuuk. CSR Greenlands bestyrelsesformand Brian Buus Pedersen fortæller i et andet indlæg om drivkraften for virksomhederne i CSR-arbejdet, der ikke kun er et stort hjerte og filantropi, men også båret af muligheden for at skabe fælles værdi for virksomhederne og samfundet.

Jens Møller skriver også om konkrete intiatitiver med fx inklusion i Pisiffik, udviklingen af et økonomi-spil hos GrønlandsBANKEN og arbejdet med at fastholde de unge medarbejdere hos Brugseni.

Jens Møllers blog om Grønland kan følges på www.sos-kom.dk. 

Comments (0)Number of views (3089)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud