da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Hvor skal CSR Greenland hen?

Published on 30. september 2016

Hvor skal CSR Greenland hen?

Hvor skal vi hen, du? CSR Greenland har taget hul på processen med at udarbejde en ny strategi for organisationens fortsatte arbejde de kommende år. Også denne gang ønsker vi i bestyrelsen og sekretariatet at involvere vores medlemmer, samarbejdspartnere og andre, der har interesse i at engagere sig i, hvilke mærkesager og fokusområder, vi skal prioritere fremover.

 

Eksempelvis vedtog FN i 2015 de nye 17 verdensmål, kaldet Sustainable Development Goals (SDG'er). De ambitiøse mål, der blandt andet handler om at afskaffe fattigdom, øge brugen af vedvarende energi og skabe partnerskaber for handling, og de danner en naturlig og allerede anerkendt ramme om mange både virksomheder, regeringers og organisationers arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar. Verdensmålene vil også være en naturlig del af CSR Greenlands kommende strategi.

 

Derfor inviterer vi nu dig til at komme med syn på os, på vores styrker og svagheder, muligheder og trusler - altså inputs til en traditionel SWOT-analyse, som du kan se her.

 

Det vil glæde os meget, hvis du vil engagere dig i vores udvikling, så også du får mest ud af det arbejde, vi laver i CSR Greenland. Brug gerne det ovennævnte skema og send dine inputs til lotte.kirkegaard@csr.gl senest om en uge, altså fredag den 7. oktober 2016.

 

Comments (0)Number of views (6170)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud