da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Sekretariatet besøgte kommunal partner

Published on 9. september 2016

Sekretariatet besøgte kommunal partner

Der stod gensidig orientering om emner som uddannelse, inklusion og indkøb på agendaen, da CSR Greenlands sekretariatschef Lotte Frank Kirkegaard i begyndelsen af september besøgte Kommune Kujalleq. På et møde med kommunens udviklingschef Keld Jensen fortalte Lotte blandt andet om CSR Greenlands uddannelsesprojekt "Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne", og til gengæld kunne Keld Jensen fortælle om det kommunale brobygningsprojekt, der er et samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og erhvervsskolerne i regionen.

CSR Greenland og Kommune Kujalleq indgik i 2015 en partnerskabsaftale, og mødet havde også til formål at konkretisere, hvordan begge parter ser mulighederne for samarbejde. Det gælder eksempelvis på området "indkøb", hvor Lotte Frank Kirkegaard orienterede om det nyoprettede Forum for Ansvarlige Indkøb, hvor personer med ansvar for henholdsvis indkøb og tilbudsgivning kan tale om krav og forventninger, når det eksempelvis gælder ønsket om at øge andelen af lokale, miljørigtige løsninger.

Keld Jensen orienterede desuden om initiativet Kompetenceklyngen, hvor det lokale erhvervsliv sammen med kommunen udvikler et endnu tættere samarbejde. 

Kommune Kujalleq er i gang med at udarbejde en overordnet CSR-politik, og Lotte Frank Kirkegaard gav på vegne af CSR Greenland inputs til, hvilke emner der kan være relevante at forholde sig til i den sammenhæng.

På mødet blev der også talt om lokale indsatser på børne- og ungeområdet, lige som temaer som inklusion og miljøarbejde blev berørt.

Comments (0)Number of views (2553)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud