da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

CSR Greenland på Arctic Circle

Published on 23. oktober 2015

CSR Greenland på Arctic Circle

Under overskriften ’Corporate Social Responsibility in the Arctic – lessons learned’ var CSR Greenland vært for et panel på Arctic Circle konferencen i Reykjavik. Panelet diskuterede erfaringer med CSR arbejdet fra de nordiske lande, Island og Grønland.

 

Et særligt fokus var statens rolle i forhold til at drive CSR agendaen med udgangspunkt i erfaringer fra de nordiske lande. Her har staten generelt været aktive i at få virksomhederne til at arbejde med CSR gennem krav om rapportering i den finansielle årsrapport, krav til virksomheder gennem offentlige indkøbskriterier og ved at stille en række værktøjer og redskaber til rådighed for virksomheder. I Sverige har der været et særligt fokus på statsejede selskaber, mens Danmark har haft et fokus på både de større virksomheder og små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

 

Island har tidligere haft planer om at indføre regler om rapportering, men dette kom ikke videre på grund af et regeringsskifte. I Grønland har staten ikke gjort særlige tiltag på CSR området, men er selvfølgelig en aktiv partner i flere af CSR Greenlands partnerskaber.

 

Panelet sluttede med en god diskussion af mulige modeller for CSR i Arktis. 
Comments (0)Number of views (2762)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud