da-DKkl-GLen-GB
Følg CSR Greenland på LinkedIn

CSR Greenland

CSR Greenland går foran

for at skabe en socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig udvikling i Grønland

gennem fokus på virksomhedernes samfundsansvar

og gennem innovative partnerskaber 

mellem det offentlige, det private og civilsamfund

 

 

 

Nyt medlem med fokus på uddannelse 25. august 2016

Nyt medlem med fokus på uddannelse

I løbet af sommeren har bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard meldt sig ind i CSR Greenland, og velkommen til...
Alle skal med om bord 24. august 2016

Alle skal med om bord

Arbejdsløsheden er stor, og der er et uddannelsesmæssigt efterslæb hos især mændene. Men selv om mange mangler...
Kalaallit Nunaanni CSR ilinniarnertuutut ikiortissarsiorpoq 23. august 2016

Kalaallit Nunaanni CSR ilinniarnertuutut ikiortissarsiorpoq

Ilinniartuuguit uteriitsoq pikkorissorlu, unammillernartunut nutaanut merserisaqajuitsoq – CSR-imillu soqutiginnittoq – taasaasinnaavoq...
Studentermedhjælp søges 23. august 2016

Studentermedhjælp søges

Er du en vedholdende og dygtig studerende, der ikke viger tilbage for nye udfordringer – og har du interesse for CSR? Så er du...
«august 2016»
mationtofr
252627
146

Ros for nordisk netværksmøde

Da CSR Greenland i april var vært for det halvårlige møde i FNs Global Compacts nordiske netværk, blev der talt om bæredygtige partnerskaber og samarbejdsprojekter på tværs af sektorer, og derudover fik deltagerne mulighed for at opleve isfjelde, slædehunde og nordlys. Møderne i netværket afholdes som nævnt hvert halve år, for første gang i Grønland.
Read more
282930
148

Tele-Post donerer computere til Kofoeds Skole

Snart vil brugerne af det nyåbnede værested Kofoeds Skole i Nuuk kunne skrive jobansøgninger, blive undervist og lignende på computere. Tele-Post har doneret ti computere og ti mobiltelefoner til værestedet, som virksomheden ser et stort potentiale i.
Read more
31
1234567
891011121314
1516
151

Sydgrønland får CSR-besøg

CSR Greenlands sekretariat holder normalt til i Nuuk, men tilstræber hvert år at besøge flere steder på kysten. I september er turen kommet til et besøg i Sydgrønland - og bor du på de kanter, kan du stadig nå at booke et møde med sekretariatsleder Lotte Frank Kirkegaard.
Read more
17
152

Høringssvar til årsregnskabslov

Når virksomheder forpligtes til at rapportere om deres indsatser på sociale, miljømæssige og etiske områder, så har det en positiv indvirkning på både deres konkurrenceevne og på selve arbejdet med samfundsansvar. Det viser erfaringer fra blandt andet Norge og Danmark.
Read more
18192021
222324
159

Alle skal med om bord

Arbejdsløsheden er stor, og der er et uddannelsesmæssigt efterslæb hos især mændene. Men selv om mange mangler dokumenterede og formelle uddannelser, så har de til gengæld ofte en række uformelle kompetencer, erfaringer og evner, der tilsammen udgør et stort, uudnyttet potentiale af værdifuld arbejdskraft i Grønland. Men hvordan udvikler vi et mere inkluderende og rummeligt arbejdsmarked – hvad er udfordringerne og hvordan løser vi dem?
Read more
25
160

Nyt medlem med fokus på uddannelse

I løbet af sommeren har bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard meldt sig ind i CSR Greenland, og velkommen til dem.

Virksomheden har gennem en lang årrække sat deres markante præg på mange spektakulære byggerier i primært Nuuk, fx kulturhuset Katuaq, svømmehallen Malik, Jagtvej-tårnene og Nuuk Center. Også andre steder på kysten har firmaets ansatte arbejdet, ikke mindst på Thulebasen og i øjeblikket også Kangerlussuaq. I Nuuk er MT Højgaard i øjeblikket i gang med byggeriet af boliger på ”Sletten” i bymidten.

Read more
262728
2930311234

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud